KoolSolutions ApS

Mølleparken 1

7080 Børkop

Tlf. 6988 4858

www.koolsolutions.dk

Værd at vide om KoolSolutions ApSVores erfaringer med salg, montage og servicering af køle- og fryseanlæg og varmepumper er grundlaget for KoolSolutions ApS


I dag er vi en moderne ISO 9001-certificeret køleinstallatør, der dækker et bredt spektre af køle- og klimatiseringsopgaver i butikker, erhvervsbygninger og på industrielle anlæg. Med vores ISO-certificering opfylder vi dansk lovgivning i forbindelse med levering og servicering af køleanlæg.
KoolSolutions ApS kan levere hele opgaven, hvis din virksomhed har brug for en køleløsning, eller du som privat skal have monteret eller service på en varmepumpe. Vi kan sørge for hele processen fra start til slut, hvilket inkluderer levering af alle materialer, opsætning og montage samt tilslutning. Vi har dygtige køleteknikere, som kan klare opgaven.
Vores primære forretnings områder omfatter:
• Service og vedligehold af klima-, køle- /frostanlæg, samt aircondition og varmepumpe.
• Montage af køl/frost i dagligvarebutikker.
• Salg og montage af aircondition og varmepumper.
• Levering og montage af køl/frost til industrien.
• Salg og udlejning af impulsmøbler.
På forkant med udviklingen

Hos KoolSolutions beskæftiger vi i dag en fast stab af dygtige medarbejdere. For at være på forkant med udviklingen videreuddanner vi løbende vores medarbejdere og gennemfører hyppige teoretiske og praktiske kurser i den nyeste teknologi. På denne måde sikrer vi, at du altid får optimal service.Døgnservice - din sikkerhed

Hos KoolSolutions ApS er vi altid klar til at rykke ud. Vi har døgnvagt alle dage året rundt. Vagtmontøren er udstyret med alt nødvendigt udstyr samt bærbar PC til overvågning, herunder, gps overvågning af biler og onlinie ordrestyring. KoolSolutions ApS er med i et landsdækkende montage- og servicesamarbejde i Cooltrade Gruppen, som i dag består af 4 lokationer som gør det muligt at nå vore kunder indenfor den aftalte tid.Ring eller skriv til din lokale køletekniker og få et fastpris tilbud på service og vedligehold på telefon 6988 4858, eller cb@koolsolutions.dk

Severin Kursuscenter A/S.
Severin Kursuscenter er ejet af COOP, og vi er medlem af Foreningen Danske Konferencecentre, ( FDK ), der i dag tæller 86 af Danmarks bedste professionelle kursus- og konferencecentre. I FDK samarbejder vi om kvalitetssikring, medarbejderudvikling, salg og indkøb.Skovsvinget 25

5500 Middelfart

CENTRUM FLISER

Centrum Fliser leverer alle typer fliser og klinker, keramiske fliser, granit, marmor, travertin og skifer fliser. Alle fra de bedste italienske og spanske fliseproducenter.
Vi er ligeledes leveringsdygtige i køkkenbordplader og vinduesplader i granit, marmor og travertin, samt skifer sålbænke til billige priser.
UdstillingCentrumfliser har 500 m2 butik og udstilling i Middelfart med tidens trend indenfor fliser, klinker, granit, marmor og skifer. Butikken er indrettet som et showroom i to plan. Og med utraditionelle løsninger især i højden er det lykkedes, at få plads til hele 2500 kvadratmeter fliser og klinker. Her kan du se ideer til dit fliseprojekt hvadenten det er til indgangspartiet, entréen, køkken/alrum badeværelset, bryggerset, ved brændeovnen eller et helt andet sted.
Vi har opbygget miljøer, så du kan få et helhedsindtryk med fliser, møbler og tilbehør.
Det er altid muligt at låne fliseprøver gratis med hjem, således det er muligt at danne sig et indtryk af den samlede løsning.
 
LagerMed et lager med plads til flere tusinde kvadratmeter fliser er der stor chance for, at du kan komme hjem med dine fliser samme dag. Er vi ikke lagerførende kan fliserne typisk skaffes indenfor maksimalt 14 dage. Vi lagerfører udover fliser også murerværktøj og diverse flisetilbehør.
 

Om Centrum Fliser
Centrum Fliser er leveringsdygtig i de nyeste italienske fliser og klinker fra de førende producenter.
Vi er ligeledes leveringsdygtige i granitbordplader og marmor samt skifer til yderst konkurrencedygtige priser.
På adressen Mandal Allé 17 i Middelfart, nær motorvejen, findes 600 m2 stor inspirerende fliseudstilling og desuden 1200 m2 lager, af fliser og granit.
Vi sælger fliser, klinker, granit, marmor, travertin, skifer og teglfliser til både professionelle håndværkere og til private.
Vi forhandler metalfliser, glasfliser og stenpaneler samt meget andet i natursten til inden- og udendørs brug. Vi følger moden indenfor fliser tæt og ved hvad der rør sig indenfor boligindretning og design.


Read more: http://www.centrumfliser.dk/

Velkommen til Trap-El
Mangler du en elektriker der er: pålidelig, punktlig, sætter servicen i højsædet samt overholder aftalen med dig? så ring 6441 0530

LOTRA A/S
Profilvej 26 · 6000 Kolding
Tlf. 70 25 75 95
Fax 75 50 01 00
Email: lotra@lotra.dk

Østergade 18

5500 Middelfart

Telefon: 64410140

Skousen MiddelfartButiksinformation

Navn: Skousen Middelfart
Adresse: Nyvang 6
By: 5500 Middelfart
Tlf. butik: 64416767
E-mail: middelfart@skousen.dk
Indehaver: Lars Moslund

Kommunikation og marketing
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21, 5500 Middelfart
CVR. NR. 24744817
Historie


Middelfart Sparekasses tilhørsforhold og engagement i lokalområdet kan føres tilbage til grundlæggelsen af Sparekassen i 1853, hvor en gruppe aktive håndværkere søgte alternative finansieringsmuligheder. Sparekassen var tænkt som en sparekasse til fælles bedste, og denne tanke lever stadig i bedste velgående her 160 år senere.

Fra at have været en lille fynsk sparekasse i godt 135 år, tog vi i 1990 springet over Lillebælt og åbnede en afdeling i Fredericia. Vi troede på, at Trekantområdet var det helt rigtige sted at vokse, og det viste sig at holde stik. I 2010 åbnede vi 2 nye afdelinger i henholdsvis Odense og Horsens. Vi er ca. 200 medarbejdere i Sparekassen fordelt på 12 kundeekspederende afdelinger.

Opskriften har altid været en stor tilknytning til lokalområderne og et stort lokalt engagement i bl.a. erhvervs- og byudvikling. Nærheden til kunderne er en vigtig del af vores livsstil, og vi er stadig det lokale pengeinstitut, hvor medarbejderne har naturlig tilknytning til nærmiljøet.

Fredericia
Velkommen til din lokale Autohuset Vestergaard filial i Fredericia. Vi er autoriseret Renault, KIA og Fiat forhandler, , samt autoriseret Volvo serviceværksted. Vi har også et stort udvalg af nyere brugte biler.

Vi glæder os til at betjene dig.

Visionsstrategi
Middelfart Kommune satser på grøn vækst. Det betyder, at vi vil tiltrække nye indbyggere og virksomheder, som vil bo og leve grønt et centralt sted i Danmark. Det grønne liv er et sundt liv med adgang til den grønne og den blå natur.
Vi støtter op om virksomheder, der tør udnytte den nye grønne teknologi, der skaber vækst og overskud og udvikler nye markeder. Middelfart Kommune løfter ingen pegefingre, men hjælper borgere, foreninger og virksomheder, som vil bidrage til grøn vækst.

Kommentarer

05.08.2017 09:06

howard mark

* FOXX Finansiel Lån Tilbud *

   Vi giver udlån med 3% rente, hvis du er interesseret i et lån, er du her ved
Rådgive at fylde og returnere ansøgningsskemaet t